Ugrás a tartalomra

Tagfelvétel

Fontosnak tartjuk az egyesület létszámának folyamatos növelését. Ha minél több káptalanfüredi lakos, ingatlantulajdonos javaslatait, problémáit megismerjük, akkor az érdekképviseletet is hatékonyabban tudjuk ellátni. Tervezett programjainkkal az itt élők és a nyaralók életét is szeretnénk színesebbé, emlékezetesebbé tenni s ehhez fontos, hogy minél több tagot érjünk el ötleteinkkel, programjainkkal. Tagjainkat folyamatosan tájékoztatjuk a terület várható fejlesztéseiről és a mindenki számára fontos, környezetünket érintő változásokról. Ha egyetért tevékenységünkkel, céljainkkal és szívesen tenne is ezek megvalósulásáért, akkor szeretettel várjuk a Káptalanfüredi Fürdőegyesületben.

Ha Ön káptalanfüredi lakos, vagy itt van nyaralója,

nyaralója, akkor nem kell mást tennie, mint kitölteni a lenti Belépési Nyilatkozatot, s aláírva eljuttatni vagy személyesen, vagy postán elküldeni, vagy scannelve emailben elküldeni a Káptalanfüredi Fürdőegyesület címére:
8220 Balatonalmádi, Árnyas utca 40., email: info@kaptalanfuredfe.hu

Ha Ön nem lakos vagy ingatlantulajdonos Káptalanfüreden,

de egyéb kötődése van, akkor két egyesületi tag ajánlásával Ön is tagunk lehet, s szeretettel várjuk sorainkban. A jelentkezés menete ugyanaz, mint fent, a Belépési nyilatkozat kitöltése után, s a két ajánló nevével és aláírásával a lapot a fenti módok valamelyikén el kell juttatni az egyesület címére. A belépés megerősítéseként az egyesület elnökségétől visszaigazolást kap a tagság megerősítéséről.
Egyúttal felkerül az egyesület levelezőlistájára, s ettől az időponttól minden Káptalanfüredet vagy Balatonalmádit érintő fontos információt küldünk Önnek is.

Belépési nyilatkozat letölthető innen:

Belépési nyilatkozat